lördag 26 november 2011

Lilos fest #2

Dekorationerna på festen hade mycket gemensamt med vårt bröllop. Vi använde i stort sett samma tema, romantiskt, tantigt och vackert skulle jag vilja kalla det. Så himla bra att få användning av sakerna igen, bara ett år efter vårt bröllop. Allt arbete som vi la ner på förberedelserna inför bröllopet liksom lönade sig igen. Kanon ju!

På fotot ser ni buffébordet. Först bjöds det på smörgåstårta och senare dukades kak- och godisbuffén fram. Jag tyckte att det var tråkiga väggar i lokalen så jag försökte råda bot på det genom att sätta upp lite tyg vid både buffébord och ceremonibord. På dessa två bord samt på övriga bord i lokalen använde vi lakan och spetstyg ovanpå det. Samma variant som vi hade till bröllopet. Ljuskopparna var i form av gräddkannor och sockerskålar i pressglas, även dessa från vår bröllopsdukning. Genom massa blommor i vaser satte vi lite färg på den rätt matta lokalen.

Ceremonibordet. Jag satte en vaxduk som bakgrund och på bordet ser ni den spetsen som jag skrev om ovan. Tårtpappsgirlangerna var lätta att göra. Det är bara snöre som vi sedan hängt över vikna tårtpapper på. Snabbt å lätt! Blommor snålade vi som sagt inte på. På mitten står ljus och en skål med tändstickor. Detta fina arvegods i silver lånade jag av min pappa. Bokstaven L står självklart för Lilo och bredvid den vilar hennes huvudkrans på ett kakfat. Ni ser även fadderbrev, vårt programblad och en ask med guldhalsbandet i, längst ner till höger.Just det ja... gästerna möttes av en välkomstskylt och vi försökte dessutom liva upp den tråkiga ingången med lite vimplar.


Jag återkommer med fler bilder och berättelser från festen. Är det något ni undrar så fråga på!

3 kommentarer:

Linnea sa...

Jättefint! Så smart att hänga upp tyg för att liva upp väggarna!

Anonym sa...

Hej!
jätte roligt att se bilder och få tips och inspiration! Jag är tokig i rosa och spets så det blir mycket sånt... Sen har vi också gjort ett program och bra tips att göra en välkomsskylt!

Vad fint ni hade det, jag berättar lite om vår namnfest sen... kram Annika

Mya sa...

Tack så mycket! Det var en himla trevlig tillställning. :)

kramkram