onsdag 23 november 2011

Lilos Fest

Jag fick en fråga från Annika angående Lilos fest. Hon eftersökte lite tips inför hennes andra dotters stundande namnfest. Det är faktiskt så att jag länge tänkt fixa ihop ett inlägg om festen men tiden har liksom bara runnit iväg. Det känns ju som om det var igår hennes fest var. Men så är det ju sannerligen inte. Den 24 september var dagen då vi firade Lilo.

Jag börjar med att berätta lite kring det collage ni ser nedan. (Klicka på det för större bild.) (Bilden har ni fått se förut men då utan beskrivande text.) Eftersom jag vill att det ska bli gjort tänker jag leva efter orden: "Done is better than perfect!". Jag tänker alltså slopa prestationskraven och bara visa bilderna och skriva rakt upp å ner. För annars lär väl Annikas dotters fest redan vara över innan jag är klar. Så här är första inlägget i serien kring Lilos fest. 

Överst till vänster ser ni ett ögonblick från stunden då jag scrappade gästboken som vi ville ha på festen. Oj oj oj, så kul det var att scrappa igen. Jag kunde liksom inte sluta, så jag dekorerade den så det stod härliga till. Jag kommer visa närbilder på boken i veckan. På bild nummer två ser ni en närbild på framsidan av gästboken. Nummer tre visar även den en bild från boken. 

Mittersta raden visar först massa gott godis. Å JA!, jag blir gööörsugen på godis just nu. Ber om ursäkt om även ni läskas. Alla barnen på festen fick varsin godispåse. Det var ju trots allt lördag! Bild nummer två visar härligt mönster och fina tårtpapper som vi använde till girlanger vid själva ceremoniplatsen. På tredje bilden ser ni välkomstskylten som håller på att dekoreras. 

Nedersta radens första bild visar blomstret som vi köpte för att dekorera bord och ceremonibord. På mittenbilden ser ni girlangerna som jag skrev om innan. Och på sista bilden ser ni härlig blomsterprakt i kristallvaser som piffade upp ceremonibordet. 


Jag är snart tillbaka igen med lite fler bilder. Är det någon som undrar något om upplägg av festen eller så, så fråga gärna. Det är kul att få lite frågor och så kan jag klämma in svaren i ett inlägg eller två. Ha det gott så hörs vi snart!


6 kommentarer:

Mya sa...

Testar att kommentera då jag fått höra att det inte funkat!

Testing!

Kristin Nilsson sa...

kul med mycket eget pyssel!!
och som vanligt blir det fint när du grejar :)
kram

Mya sa...

Tack fina Kristin!
Ja jag älskar verkligen att pyssla till det. Nu hoppas jag på lite energi så jag får till det inför julen. Å sen har ju vi ett 30-års kalas att fixa :)

kram

kela sa...

fina grejer, men det har jag säkert sagt förut :-) Vi hade med godispåse (med fiskdamm) till barnen på Signes dop, en riktig hit måste jag säga. Och det är klart, hur skoj är det att gå på dop och sitta och lyssna på en massa vuxna som pratar strunt ;-)

Ellison sa...

Ja det är skoj att pyssla, jag saknar det faktiskt. Tror det är över ett år sen jag scrappade faktiskt. Men jag finner ingen tid eller ork att göra det. Har man 13 timmarsdagar (snart 12 yeah!) så orkar man liksom inget annat än det vardagliga här i livet). Kram

Åsa/asamia sa...

Kikar neråt på fotot på Daniel och Lilo - helt underbart fint!!!
Hoppas allt är bra med er.
Hoppas du får en fin helg.
Kram ♥