söndag 13 november 2011

Mina vänner, bekanta och okända


Ni skulle bara veta hur glad jag blir för varendaste kommentar som ni lämnar. Ni som lämnade kommentarer till inlägget har gjort hela min helg. De flesta av er känner jag ju igen men det var några nya namn. Egentligen drömde jag ju om att alla som kom hit just i helgen skulle lämna en hälsning. Men det är nog ett mission impossible. 24 glada besökare var ni i alla fall som förgyllde min helg. Tack, och Hejja Er liksom! 

Ibland är det nästan 100 besökare på bloggen under en dag och 1-3 personer lämnar en kommentar. Så det kanske inte är så konstigt att undra vilka ni egentligen är som är här inne och kikar. Visst skriver jag och dokumenterar för vår egen skull i första hand. Men jag bloggar även för att jag vill dela med mig och för att jag vill kommunicera. I annat fall kunde jag lika gärna ha en blogg bakom lås och bom som bara är till för oss. Men det vill jag ju egentligen inte. Eftersom jag bara pladdrar och pladdrar dagarna i ända här på bloggen är det väldigt skönt med era kommentarer som balanserar upp det hela.

Det verkar som om det mest är gamla scrappare som är här och kikar. Och det verkar dessutom som om ni törstar efter någonting pysslat. Om ni ber riktigt snällt så kanske det kommer inom snar framtid. Ni ska veta att jag är ganska svag för sådana där önskemål. Dessutom skulle jag behöva en stor spark i baken för att komma till skott.

Tjingeling!


8 kommentarer:

Mya sa...

Rebecca: Om du läser det här så har jag försökt att kommentera på din blogg men det går inte. När jag skrivit en kommentar så finns det ingen "skicka"-knapp.

Kramar

Sockergrynet sa...

Jag tycker om dina fina ord och bilder, men jaaa jag ser fram emot lite Mya-pyssel... så här kommer en spark i ändalyktan... en stor en! ;)

Ha en bra vecka fin!
KRAM

Karolina/karehed sa...

Jag gör som Sockergrynet och ger dig en stor spark i baken! :-)

Anonym sa...

Hej!

Jag heter Annika och bor i Stockholm. Jag har känt Annika i Norge sedan många år tillbaka. Jag brukar kolla på hennes blogg och så fanns en hänvisning till dig. Sen har Annika skickat en massa vackra och konstnärliga foton som hon berättat att du tagit! Hon har berättat och jag har ju sett foto på er fina flicka! Jag har två flickor, Lucy som blir två i mars och så lilla Maya som föddes i slutet på juli!

Vore ju gulligt om bebisgänget kunde ses någon gång!

Många kramar

Aase sa...

Finaste Mya, visst är det roligt med kommentarer och en lite glimt från världen utanför,
I mitt nya liv, som jag håller på att skapa ska jag bli bättre på att kommentera!! Det är ju så kul att själv få en kommentar :)
Ja lite skapat hade ju varit skojsigt, det var ju så jag lärde känna dig en gång för några år sedan.....

KramKram AA

Guldkant sa...

hej hej Mya.

jag har ju följt dig länge. Gillar dina härliga små vardagsbetraktelser och alla fina bilder. Götapetter vilken söt unge ni har :-) Man vill ju bara äta upp henne.

Kram Lotta

Mya sa...

Sockergrynet å Karolina: Tack för sparkarna. Hoppas att fler hänger på, det kan nog behövas ;-)

Annika: Så kul att du lämnade en kommentar. Annika har allt berättat om dina fina flickor och så har jag ju fått se de fina presenterna som du skickat till Liam. Jag tycker Annika får fixa en babyträff, helt klart! Massa kramar till dig med :-)

Aase: Ska göra mitt bästa ;-) Å visst blir man glad för ord som lämnats till en. Som ett kvitto på att någon läser det man babblar om. Kram till dig!

Lotta: Jag veeeet! Jag måste hindra mig hele tin. Hon ser ju så aptitlig ut! ;-) kram å tack

Johanna sa...

Jag var inne och snabbkikade i helgen, men hann bara inte med ett endaste litet hej! Men nu så.. :) Jag ramlade in på din blogg som gammal scrappare jag med, och sen dess är jag fast! Gillar dina små vardagsberättelser och alla vackra bilder. Men visst skulle jag bli glad för något scrappat, du kanske till och med skulle kunna inspirera mig till att sätta igång igen :) Kram Johanna