lördag 21 januari 2012

Ett försenat och lite skamset TACK!

Det här inlägget har jag tänkt skriva ungefär etthundra gånger. Alltså, det är så svårt att samla ihop tankarna och ge respons på det fina ni skrev när jag bad er lämna en rad. Först blev jag liksom överväldigad av alla fina kommentarer och gick runt å var sådär svävande glad för era ord. Sen blev jag sjuk, sjuk, sjuk.  Och emellanåt, och ibland även samtidigt, var även Lilo sjuk, så då fanns det ingen ork. Jag är fortfarande sjuk... Eller sjuk IGEN kanske är en bättre beskrivning. Med andra ord så har det varit sjukdom och åter sjukdom som kantat både hösten och vintern för tjejerna i den här familjen. Inga allvarliga grejer så sett... Lite öroninflammation på Lilo och förkylning och feber på oss båda om vartannat. Tur att Daniel har klarat sig hela resan för det har inneburit finfin service i den här sjukstugan. Applåder till Daniel välkomnas! 

Nu blev det en lång ursäktsramsa till er. Men det behövdes för att lätta mitt samvete!

Det var så kul att det var många som lämnade en kommentar. Flera kände jag till sedan innan men det var många nya som jag inte visste hängde här på bloggen. Så kul att ni ville säga -Hej! Jag blev dessutom tokglad för alla fina ord om vad det är som ni gillar med bloggen. Det var ju så fint att jag nästan svimmade på kuppen. Ni är väl för söta mina vänner. Tack för alla fina ord!

Saker som ni gillar är: Vardagsberättelser, loppisfynd, foton, pyssel, tips och till och med mina små ord som jag envetet slänger mig med. Jag älskar ju verkligen den här bloggen. Den låter mig göra sånt som jag gillar helt enkelt. Att skriva, få användning av mina foton genom att visa upp dem här, tipsa om pyssel och att dokumentera... Är några saker som jag gillar. Så fint av er att lämna en bekräftelse på det och på så sätt sporra mig att fortsätta. Kärlek till er för det.

Tack alla fina läsare för att ni finns!


Å sen var det ju det där med pysslandet. Ni ville se mer av den varan. Och tro mig när jag skriver att jag vill exakt samma sak. Det riktigt värker i hela mig för tillfället. Jag längtar efter lite kreativitet! Just nu jobbar vi på högvarv för att få ordning på vår övervåning där pysselrum/kontor, Lilos blivande rum och en,  som jag kallar det, blivande tv-hall ska fixas till. Just nu vill jag bara att allt ska bli klart. Jag vill ha ett färdigt rum till Lilo som jag kan inreda och pyssla med. Jag vill ha ett ordnat pyssel/kontors-rum där alla saker har sin plats. Men vägen dit känns lång. Vi grejar med övervåningen näst intill varje dag. Snart så är vi väl i mål men det känns ju väldans segt emellanåt. Åhhh så jag längtar!

Önskar er en fortsatt fin helg!


12 kommentarer:

Monnah sa...

Men inte ska du vara skamsen! Det räcker så bra att du bara är du och att du mår bra! Kramar!

Annika kort & gott sa...

Förstår att orken tryter när sjukdomarna avlöser varandra!
Kram Annika

Annika kort & gott sa...

Förstår att orken tryter när sjukdomarna avlöser varandra!
Kram Annika

Lilla07an sa...

Håller med Monnah. Skit i å va skamsen. Bli frisk istället *s*. Och hejja hejja med övervåningen så vi får se hur det blev. Före och efterbilder vill vi ha. Och skapandet kommer... var sak har sin tid.

Mya sa...

Söta ni är <3

Ang förebilderna så är det bäst att jag rappar på då innan det är försent! ;) Det går fort när det börjar rivas.

natti natti

Lotten sa...

Usch vad jobbigt för dig och tösen. Inget kul att bli sjuk om och om igen....Hoppas att du snart mår lite bättre!
Ser fram emot att få se bilder på övervåningen jag med...

Ang loppis så går det i perioder... ibland kan det gå långa perioder utan att jag har lust att gå på loppis. Sedan kan det gå långa perioder när man går på loppis men INTE hittar något och ibland har man tur ;-)

Kraam Lotten

Aase sa...

Underbara Mya.
Ta dagen som den kommer, bloggandet kommer när det kommer och dåligt samveta ska man inte ha. Att ni råkat t för så många och tråkiga baciller hoppas jag det är slut med nu ¨när det snart är februari. Nytt år och många nya dagar att fylla med de möjligheter man har just nu...Så var i nuet. Resten kommer när tid finnes.

Har fått träna på att vara mer i nuet och det känns rätt skönt när man lyckas med det!

Ha det bäst!! Kram Aase

Guldkant sa...

Bloggen är härlig och du fyller den med en massa trevligheter och vardagsbetraktelser som jag uppskattar.

Dessutom är ju Lilo söt som socker att titta på så bara det gör ju bloggen värd ett besök :-)

Visst är det jobbigt när tid och ork tryter och när sjukdomarna avlöser varandra. Har full förståelse och vet allt om det där. Det är bara att hänga med. Det blir lättare; mindre sjukdomar, ljusare och förhoppningsvis mer ork.

Kram Lotta

kela sa...

ja, det är märkligt att det ska vara så svårt....det känns som att hur mycket jag än sorterar och slänger så dyker det alltid upp en ny hög nån annan stans i huset :-/ Det är som att slåss mot väderkvarnar...och då har ju itne ens signe kommit upp i "släpa hem" åldern ännu ;-) jaja, igår köpte jag 10 nya förvaringsboxar till förrådet och en ny tv bänk med lådlås så nu ska det sluta ligga dvd filmer i hela huset iallafall ;-)
kram

Min plats i solen sa...

Det som är så fantastisk med din blogg är DU Mya! Din glädje, värme och kreativitet lyser igenom varenda rad och bild och jag blir alltid lika glad då jag kikar in här hos dig. :) Så blogga när du har tid och lust och om det som faller dig in. Det är just helheten som jag gillar. Alla de olika delarna av din vardag. :)

Trist att sjukdomar har avlöst varandra (men tur att ni inte har drabbats alla samtidigt, någon som servar övriga är inte dumt). Jag hoppas att ni kryar på er ordentligt och att ni snart är tillbaka i gammal fin form igen. :)

Ta hand om varandra!

Kram Lotta

webmosterhelene sa...

Jaaa, hoppas snart du hittar ork och lust att skapa lite! Saknar det!!!

Vet det där med att hela tiden ha saker att fixa i huset, men tids nog så!

Kram

Mya sa...

Söta ni! NI värmer!
<3