fredag 17 februari 2012

fem små rara bilder som skvallrar om framtiden


Klart Bebis no2 ska synas även utanför magen. På väggen i köket får hon/han skina och visa upp sig från sina bästa sidor. Och när tvåan sitter tejpad sådär på väggen, mitt i rampljuset, börjar vi, från första parkett, sakta men säkert förstå vad det är som håller på att hända. 

#Snarttvåbarnsmorsa

8 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

<3

Monnah sa...

Gaaaahhhhhh! :) Underbart, hur som helst. Det är bara att ta nya tag. Barnen blir ju lite "semi-tvillingar". De kommer att få så mycket glädje av varandra! Och jag tror att när man väl är inne i något så reder man det faktiskt mycket bättre än vad man tror på förhand.

Åsa Danielson sa...

Åh åh åh va det är skoj! :D

Guldkant sa...

Så fantastiskt! Detta är det bästa som finns; nya små små liv.

Såg hos Mikaela att du frågade om tejp. Om du söker på washitejp hittar du svenska sidor som säljer papperstejp. Den sida jag hittat med bäst priser hittar du här
http://www.pyhobby.se/washitejp-c-138.html?gclid=CILe4eqSra4CFSx-mAodRh7-Sg

Kram

Angela sa...

Ljuvliga små bilder som betyder så mycket... :)

Ellison sa...

Så fint! <3

Tack för fina ord förresten. Förstod mycket väl vad du ville ha sagt, och ja man kan ju inte vara helt öppen när det liksom är en "offentlig" blogg. Men hur som haver, så mår jag bättre, men inte helt bra ännu. Men det reder väl sig, och till slut faller väl alla pusselbitar på plats i mitt liv :) Kram

Kristin Nilsson sa...

Såklart vi har tid för er :) fick mig en välbehövlig promenad i solen med underbart sälskap :) vila kan man föra när man blir gammal ;-)
KRAM

Aase sa...

Stor Kärlek till er, vilka fina minnen med bilder inifrån magen

Kram ♥ Aase