onsdag 29 februari 2012

då vs. nu

Jag vet att jag sedan tidigare skrivit om att jag har flera gamla bäbisplagg sparade sen jag var en liten plutt. Ni förstår väl alla lyckan i det!?! Känns liksom overkligt att min böna nu kan ha samma plagg som jag själv sportade i början på 80-talet. Sjukt kul! Ja, å här nedan ser ni mig när jag slappar i min mormors knä. Som ni ser är jag yngre än vad Lilo är på bilden till höger. Det bästa med alla gamla plagg som jag har är ju att min mamma och min mormor har sytt dem själva. Skulle tippa på att det är kanske 7-8 plagg som blivit bevarade. Jag vårdar dem som mina dyrbara skatter, var så säkra! 


6 kommentarer:

ÅsaF sa...

Underbart!!! <3
Det fanns en del sparat från min bebistid också, bla sånt som mamma tryckt med potatistryck :) Men allt luktade sunk från förrådet och gick inte bort ens med ättika så det har inte blivit använt tyvärr :/ Gläds åt dina fina bilder iaf!! :) Kram!

Monnah sa...

Så söta ni är i den fina klänningen! Mamma sydde och stickade och virkade som bara den till mig och mina syskon. Som tur är finns det i alla fall några grejer kvar. Det var ju roligast av allt, att få klä barnen i de kläderna!

kela sa...

Vilken fin klänning och vilka söta tjejer :-D

Mya sa...

Tack! Ni är söta!

Moa sa...

Sötaste bönorna i stan.. love ♥

Cattis sa...

Ååhh..vad kul! Och så sött! =) Har också ett gäng plagg kvar, då mest klänningar sen jag var liten,liten i början av 70 talet. Men så fick jag 3 killar så nu får jag hoppas på barnbarn längre fram i tiden och kanske en liten tös ;)