fredag 3 februari 2012

Kärlek till Er!

Blivande storasyster

Tänk att få mötas av så mycket glädje, fina ord och kärlek bland era kommentarer kring vår nyhet. Att först få ett magiskt besked om att vi ännu en gång ska få välkomna ett litet barn är ju helt obeskrivligt vackert. Att sen av sin omgivning få så fina gratulationer och lyckönskningar får ju en av svimma av glädjerus. Ni är helt fantastiska - Tack!

3 kommentarer:

Angela sa...

Åh vad är det för jättefint hon sitter på? Ääälskar mönstret och färgerna... är det något gammalt? Nytt? Går det att få tag på? :)

Mya sa...

Angela:
DEt är ett gammalt sovtäcke som jag "lånat" från mina morföräldrar. Älskart!! Du får hålla utkik på loppis eller fråga några äldre som kanske har dem kvar :)
kram

Annika sa...

Å förresten- varför tillverkar ingen såna här fina täcken och filtar i retro stil idag?! Klart dt är skitcoolt med äkta vara från 70 talet typ men dt kanske man inte kan få tag på och ibland kanske man har dåligt med tid och dessutom måste ha ett i speciella färger osv. Ska vi bli mönsterdesigners eller? Mitt jobb suger ändå så och du ( och D- haha!) har ju inte ens ett... come on! Synd förresten att jag inte visste att du kollat på termosar och matboxar till Lilo från Blaffre! När jag ändå beställde alltså! De hade rea på två typer bara så kanske ingen av dem som du ville ha ändå. Jag köpte den med räven för det är ju ändå mest på vintern man har termos tänkte jag... Du får tipsa mig vilka Lilo vill ha så jag kan förbereda mig för 3:e juni ; )