fredag 3 februari 2012

Lilo 8 månader å Mamman har börjat boa


Idag uppmärksammade vi att Lilo har förgyllt vår tillvaro i 8 månader, utanför magen. Firandet har inte varit särskilt storslaget men vi har piffat fint i sovrummet i alla fall. Jag har börjat känna av ett stort behov av boande det sista och idag körde jag en första sväng. När Lilo låg i magen fanns det tyvärr inte så mycket att boa med när jag hade mitt sug. Köksrenoveringen var en stor bov i dramat men även annan renovering och att flyttkaoset låg kvar ganska länge. Men nu är det faktiskt ett par rum som är redo att piffas till så nu kan mitt behov fyllas - äntligen! Sovrummet har sen det blev färdigt känts väldigt kalt och alldeles för vitt. Jag har dessutom saknat ett sängbord på min sida. Jag hade planer på att göra om ett loppisbord men kom aldrig till skott. När vi var på Ikea i veckan så passade jag på att köpa mig ett sängbord för jag var urless på att vara utan ett. Nu börjar det bli mys i rummet, men det är en bit kvar innan det blir supermys. Å just det, Lilo är ju stora tjejen nu... Från och med i dag sover hon numera på lägsta nivån i sängen. Mammas lilla ärta börjar gro till sig! 


3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha känner precis igen mig!!! :P Projekten bara laddas på hög så mycket som ja vill ha fixat innan buse nr. 2 kommer.. Herregud, stackars Dennis säger ja bara ;) hahaha.
Kram

Åsa Danielson sa...

Mysigt!
Jag ska precis attackera barnkammaren, allt är i en enda röra sen vi kom hem från BB eftersom Viggo sover brevid oss är hans rum "stökhörnan" för tillfället...

:)

Fröken Pyssel sa...

Tack för fin kommentar inne hos mig, den gjorde mig så glad! :-)

Vilket gulligt litet troll du har, och så en till på väg, två troll, kan det bli bättre liksom? :-)