tisdag 6 mars 2012

Efter shoppingrundan


Shoppinglyckan var stor när jag i helgen var på jakt efter passande plagg som ska kunna följa den växande kulan. Synd bara att plånboken inte är tillräckligt fet för att tillfredställa hela behovet. Varför hittar man alltid ALLT när man har har NOLL pengar? Ja, inte noll då... för jag fick ju med mig en del hem.

9 kommentarer:

Ellison sa...

Och lika frustrerande är det att hitta noll när man faktiskt har pengar att spendera på kläder. Fast det händer ju väldigt sällan å andra sidan :)

Mya sa...

Haha! Ja men du har ju helt rätt Ellinor. Varför ska det vara så himla krångligt? ;)

annas alster sa...

Hittade till din blogg igår och det känns väldigt trevligt! Är den där snygga tröjan ny, får man fråga var du hittade den? Hälsningar Anna

Lilla07an sa...

Håller med föregående talare. För mig är det alltid så. Har jag pengar eller för den delen presentkort så hittar jag ingenting. Men är jag fattig som en kyrkråtta så hittar jag massor som jag bara MÅSTE ha. Väldigt konstigt måste jag säga... Jag tyckte du hittade superfina kläder. Själv hade jag jättesvårt att hitta nåt när jag var gravid. Och det som fanns kostade ofantligt mycket pengar. Så mkt att det inte var värt det liksom.

Mya sa...

Så roligt! Tack!
Japp, allt är nytt och jag hittade allting på Vero Moda. Byxorna är mammabyxor från Mamalicious och toppen och koftan är från deras basicsortiment, alltså inga mammakläder.

Mya sa...

Man blir aldrig nöjd. Kanske får man låtsas vara riktigt riktigt fattig när man har pengar att handla om. Gå runt lite smådeppig för att man inte kan köpa ngt... Men så lurar man till det å kan köpa både det ena och det andra.. Haha! :)

Ja det är svårt att hitta mammakläder. Här har jag ett par mammajeans och sedan toppar som inte ä mammakläder. Jag har köpt ett par toppar från hm, jag köpte dem när jag var med Lilo.. Å jag är inte nöjd med kvalitet faktiskt. Nopprigt och kass passform. Men letar man ordentligt så kan man ha tur och hitta "vanliga" plagg som kan funka. Å så länge man inte töjer ut dem för mycket så kan man ju ha dem efter graviditeten sen. Det är ju inte kul att ha för mycket mammakläder sen när man är "Ickegravid".

Mya sa...

Topparna från hm var alltså från deras Mamaavdelning...

Mahlin78 sa...

Härlig färgklick!

Angela sa...

Så fina ni är, alla tre! :)