tisdag 6 mars 2012

Blått är flott

När jag letar efter kläder så kikar jag främst efter härligt glada mönster som livar upp. Jag blandar dessutom gärna mönster och färger lite hipp som happ. Det är sånt som jag blir glad av. När jag senast kikade i butikerna var det mycket randigt och prickigt som florerade och färgerna gick åt det marina hållet, du vet blått, vitt och rött. 

Här ser ni några plagg som fångade mitt intresse hos H&M. Blått har verkligen arbetat sig upp på min gilla-lista det senaste. Från att ha varit noll intressant har färgen nu stigit upp till att slåss om toppnivån. Kanske är det just det marina som lockar med en föraning om sommaren? Den prickiga jumpsuiten fick följa med oss hem. Dessa tillsammans med ett par vita sandaler och en röd kofta (som jag redan köpt från Åhlens) tror jag blir kanonfint på Lilo i sommar.

Som vanligt så kunde jag ju köpt upp hela affären, antagligen hela köpcentret, vad gäller barnkläder... Men jag är nöjd över att jag faktiskt köpte några plagg till mig själv för en gångs skull och höll mig till att bara köpa ett till Lilo. Jag tror inte att hon misstycker... För vem vill gå runt på stan med en naken mams? 10 kommentarer:

Lilla07an sa...

Kanske en liten pojke i magen.... det kan förklara saken *s*

Emma sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har, här kommer jag kika in flera gånger.

kela sa...

jumpsuiten var ju bara för söt! Var den på babyavdelningen va? Signe har st 86 nu och det är så tråkigt att inte få köpa alla fina små miniplagg längre...fast jag ska inte klaga, det finns ju fina lite större miniplagg med ;-)

Jag saknar inte partylivet det mista, blir lite ensamt vissa veckor då maken är borta hela veckan och sen helgen med och jag inte har nån annan att träffa ;-) Längtar på ett sätt till Signe är så stor att man kan hitta på lite mer saker med henne. Nog för att vi gör en massa nu med, men mer planera med henne och så, om du förstår vad jag menar :-)

Och du...duktigt att du köpte kläder till dig med!!
kram

Teres sa...

Snygga kläder!

Här är två av mina absoluta favoritbutiker med barnkläder.
http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=9498 Underbara mönster och kvalité på kläderna.

Å även här finns underbara plagg. http://pleasemum.se/

Där hittar jag alltid kläder som piggar upp:)

Monnah sa...

Så fina ni är nu - ännu finare än förut! Tänkte bara komma in och pusha igång dig om du glömt sedan i går... :)

Miss Cutiepie sa...

Ja men visst är det underligt det där när man fått barn, helt plötsligt springer man förbi dam avdelningen på H&M direkt till barnavdelningen. Kan meddela att detta ändrade sig för mig då sonen var två och ett halv. Då blev det kul att shoppa till mig själv igen :) Nu med en lill prins till är det direkt til barnavdelningen igen :D
Kram på dig och grattis till bebis magen, så otroligt kul! ♥

Guldkant sa...

Fantastiskt söta kläder. Håller med om att marint är just flott och vårligt särskilt i kombo med vitt och rött.

Vilken fin fin kanonkula du börjar att få :–)

Angela sa...

Gillar modet som är nu jättemycket! Såg huuur mkt fint som helst sist jag var på stan, så det var svårt att motstå, men eftersom man förhoppningsvis inte har en lika tjock mage framåt sommaren lät jag bli. Men allt prickigt i rött och blått, säger bara ÅH...

Anonym sa...

Superfint dessutom tycker jag att kvaliten på barnkläder från H&M är bra : ) kram Sofia

Aase sa...

Blått är väl alltid användbart och så snyggt tycker jag :)

Ha det bäst! Kram Aase