måndag 12 mars 2012

Instant L♥VE


Jag är så glad över min telefon, en iPhone, som gör att jag typ alltid är redo och kan ta en bild. Tänk vilka ögonblick man kan samla på sig. Kärleksfulla ögonblick, vardagliga ögonblick och andra fina stunder som man annars hade missat att dokumentera eftersom man inte är går runt med sin stora kamera på axeln. Apparna Camera+ och Instagram gör sen dessutom underverk med fotona. I love it!

12 kommentarer:

Elenore sa...

Ja jag är så glad att jag köpte min iPhone i somras innan Linus kom. Den är verkligen guld värd när det kommer till att fånga guldkornen i vardagen :-)

Sockergrynet sa...

Ja just av den anledningen har jag också beställt mig en Iphone!! Om ett par veckor kommer den!! :) Tips på bra appar mottages tacksamt! :)

Monnah sa...

Älskar också min fån!!! Jag hade en gammal Nokia som jag fortfarande saknar liiiite (den höll laddningen i en vecka, i-Phonen tar slut på mindre än en dag om man som jag lyssnar på musik t ex).

Min plats i solen sa...

Hjälp, så mysigt! Stunder som verkligen är värda att dokumenteras och spara inne i hjärtat länge, länge. :) Ibland kan jag sakna de där stunderna av total lycka, kärlek och mys med barnen dåde var små. Men det härliga är att även om de där stunderna inte inte händer lika ofta och är lika långa som då så inträffar de även med tonåringar. Även tonåringar tycker om att emellanåt ligga nära och prata och bara vara här och nu. Guldstunder som jag känner en tacksamhet över att få uppleva. :)

Ta hand om varandra och ha en fin onsdag!

Kram Lotta

Cattis sa...

Underbart foto!!

Åsa Danielson sa...

Ja, jag håller med! Så fint foto! :)

kela sa...

Vilket fint kort! Jag har just blivit med smartphone jag med och det är så skönt att ha en "kamera" nära hela tiden. Är dock inte riktigt överens med den ännu men det kommer väll ;-) Tyvärr så finns inte instagram till min men det kommer väl...är lite för ivrig bara och vill ha det nu, omedelbart :-D
kram

Linda sa...

Tack för tipset om apparna! Har laddat ner Camera+ till min telefon, och den är ju superbra!
Kram, Linda

Åsa/asamia sa...

Härligt foto på Lilo och Daniel!

Mya sa...

KUL! :) :)

Angela sa...

Så mysigt och fint foto! Någon dag ska nog även jag skaffa mig en iPhone... ;).

Fröken Pyssel sa...

Underbart foto!! Älskar min iPhone och Camera+, men en sån där fin bild är det inte ofta man får till :-)