torsdag 22 mars 2012

Yes! Nu är vi igång, Blocket å ja´.


Idag hände det. Jag tog med mig familjen och gjorde mitt livs första Blocketköp. Nog för att jag är nybörjare som köpare men man vill ju inte börja räkna på hur många timmar man fönstershoppat på sidan. Nu känner jag mig som lite av en krigare faktiskt. Jag vann och törsten efter mer slag att vinna börjar växa sig stark...

Garage och bondgård från Fisher Price som ni ser. Nu står de och väntar på att barnrummet ska bli klart. Å tro nu inte att det är inom den närmaste tiden, det rummet är i fullständigt KAOS. Men den där soliga fina dan, då rummet står klart, ja då kommer dessa pjäser förgylla lite extra.

Annars då? Jo, abstinensen efter loppis och fynd är mycket svår för tillfället. Jag hoppas att jag kan återkomma med en ny fyndhistoria inom kort. Gud, jag har ju inte vart på loppisräd på år och dar. Fy skam, är vad det är!

6 kommentarer:

Kristin sa...

Jag är också grymt sugen på en riktigt bra loppiseunda med lite härliga fynd!! Tack för idag!! Stor kram till er!!

Linnea sa...

Vi har gjort våra två första Blocketköp i år, fast här är det teakmöbler och inte leksaker som jagas. Ser också fram emot att vårens och sommarens loppisar ska dra igång! Har hunnit göra en lååång lista med saker jag vill fynda ;)

Ulrikaulrika sa...

Härligt med fynd! Jag ser fram emot att se hur ni inreder barnrummet så småningom. Vi har också ett barnrum att inreda och så skulle jag gärna vilja fixa lite i killarnas också....men det är ändå rätt ok så vi får väl se hur det blir där.

Tack för dina snälla kommentarer i min blogg, kram!

Monnah sa...

Heja Blocket och heja Fisher Price! Ser fram emot att få se det kaotiska rummet i lugn och ordning. :)

Angela sa...

Då är vi två som är sugen på att loppisfynda, var evigheter sedan! Nu har jag till och med flyttat dit min favoritloppis finns men ännu inte varit där sedan flytten, måste bli ett besök snart... hur man nu ska få ihop det, det här med barn tar ju en himla massa tid... ;)

Karolina/karehed sa...

Blocket är hur bra som helst! Vårt senaste fynd är en jättefin fåtölj "Lamino", dyr att köpa ny men överkomligt pris i begagnat skick. :-)