söndag 1 april 2012

Glöm inte det viktigaste!

Nu råder det väl kanske delade meningar om vad som är det viktigaste inför påsken. MEN visst är det väl ändå som så att dekorationsgräs tillsammans med små fluffiga kycklingar känns ganska viktigt ändå?!?

Jag sådde vårt ikväll vilket säkert är försent. Men det borde ju i alla fall växt en halv centimeter eller så tills helgen. Och som ni vet kan man ju inte få allt. Ibland får man helt enkelt nöja sig med 5 millimeter. Bättre än inget. Å inget, går ju absolut inte för sig!

6 kommentarer:

Linda sa...

Åh påminnelse DANKE! Köpte krassefrön så jag tänkte köra lite "funktion" i mitt påskgräs :)

Ulrikaulrika sa...

Bra idé där! Jag har inget gräsfrö men krasse funkar ju också som Linda skriver!

Monnah sa...

Heja heja gräset!

Fröken Pyssel sa...

Haha, nej, det känns inte så viktigt, men jag älskar att du tycker det! Ungefär som jag tycker det var väldigt viktigt att sy en förvaring i lappteknik till golvpappen ;-)

Anonym sa...

NEJ!!! Det har jag ju helt glömt bort. Attans också. Mamma fixade alltid sånt med oss när vi var små. Ja ja.... får väl överleva påsken utan det då. Kram

kela sa...

jag är helt hopplös när det gäller påsken. Stackars lilla signe som har en sån mamma :-o I år kom jag iallafall på att jag skulle ta in påskris och köpa en påskpresent (som jag inte kan ge men det är en helt annat historia ;-)) Nästa år kanske hon får ett kokt ägg också om jag kommer ihåg det :-D hahaha

kram