söndag 8 april 2012

#omg


Det här med att det är tre månader kvar till beräknad förlossningsdag. Och att det alltså är lika få månader kvar tills jag blir tvåbarnsmorsa. Svårt att ta in! 


7 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Härlig mage det där och vilket läckert foto! :)

Jag minns när jag väntade mitt andra barn. Lyckan men också oron över hur jag skulle kunna älska ett barn till lika mycket som vårt första. Var det möjligt? Det var det! Våra hjärtan är förunderliga och när vårt lilla bustroll kom var det som ytterligare en kammare i våra hjärtan öppnades. Ytterligare en kammare fylld med lika oändlig kärlek. En sådan häftig känsla!♥

Ta hand om er alla fyra och njut av det sista av påsken!

Kram Lotta

Jånna sa...

Vilken härlig bild! Och jag håller med ovanstående skrivare, jag var också lite orolig över det om jag verkligen skulle kunna älska ett barn lika mycket och över hur allt skulle bli. Såhär i efterhand kan jag konstatera att jag oroade mig i onödan, för kärlek ryms hur mycket som helst i hjärtat och så snart barn nummer två (och sen nummer tre) föddes så var de precis lika självklara i vårt liv som nummer ett!

Hoppas att ni har haft en fin påsk,
kram på dig!

Lilla07an sa...

Ja, tänk va tiden går fort. Ska bli spännande att se vad som kommer ut om några månader.
Jag funderade mkt på det som ovanstående tagit upp. Kärleken till flera. Men jag hade ett missfall mellan mina 2 första barn och efter det visste jag. Sen har aldrig varit några tvivel. Det får plats oerhört många i det där hjärtat ;)

Angela sa...

Coolt! 2barnsmorsa ;)... Fin bild!

Johanna sa...

Härligt, pirrigt och häftigt på samma gång! Två barn är lika med dubbelt så mycket kärlek! Fantastiskt! Kram

Mya sa...

Jamen precis. Jag tänker DUBBEL kärlek. :)

Fröken Pyssel sa...

men du ser fötterna fortfarande! :-D Det blir dubbel kärlek, helt klart :-)