måndag 9 april 2012

Vår påskdag såg ut såhär på ett ungefär.


Tidig påskdagsmorgon skulle vi suttit i bilen på väg hem ifrån stugan för att ta oss vidare mot nya äventyr. Nu blev det inte så där tidigt som vi hade tänkt eftersom vår väckarklocka, alltså Lilo, bestämde sig för att försova sig. Och eftersom mannen i familjen inte lyssnat på sin fru hade vi heller inte förberett oss genom att packa ihop alla våra prylar. Så med en viss försening hamnade vi i alla fall i bilen och till slut mötte vi upp resten av det glada gänget för att gå på utställning, äta god mat och sedan avsluta tillställningen med en isande kall stunds fågelskådning. Hornborgasjön var platsen för skådningen och fåglarna, som till antalet tydligen var 21000 för dagen, var tranor. Häftigt ska ni veta! Och kallt! Men guuud vad jag älskar utflykter. Idag bokade vi nästa utflykt som går i kossans tecken. Kosläpp vill man ju inte missa. 


(Ps. Nu har Blogger återigen fixat så att man kan klicka i att man vill få uppföljningskommentarer till sin mail efter att man kommenterat. Bra va!?! Smidigt eftersom jag så gärna svarar på era kommentarer här i bloggen. Rutan du ska klicka i, ifall du nu kanske ställer en fråga som du vill ha svar på, finner du i popup-fönstret där du kommenterar, under "välj en identitet".)

1 kommentar:

Emma sa...

Snopet att väckarklockan försov sig. Ibland (oftast) litar man helt blint på att de inte ska försova sig och ställer ingen vanlig klocka. Kan faktiskt inte minnas när jag ställde en väckarklocka senast..haha.

21000 tranor! Helt galet många.. måste varit häftigt att se! Tyckte att det var häftigt att se alla tranor som huserar utanför mina föräldrars hus... men det är långt ifrån 21000 =)

Kram