måndag 21 mars 2011

Finfina presenter

Det finns gott om snälla människor. Jag har fått paket av två av dem, två bloggvänner. Egentligen är bara en av gåvorna till mig för den andra var adresserad till Bebis Karlsson.

Av fina Carina, med bloggen Infing funderar, fick jag en bok. Boken hade gjort sitt hemma hos Infing då hennes minsting har blivit stora killen. Om ni inte redan varit inne på hennes blogg så rekommenderar jag verkligen ett besök där. Bloggen är fylld av underbara foton! Infing har dessutom en vacker fotoshop som är värt ett besök. När väggarna är klara och möblemang är på plats känner jag för att shoppa ett äkta konstverk av Infing.


Bebis Karlsson kommer bli överlycklig över sitt fina handgjorda lapptäcke som är en gåva från vackra Monica, kanske mer känd som Monnah. Monnahs blogg är en härlig blandning av foton och tänkvärda inlägg. I paketet från Monnah fanns, förutom det vackraste lapptäcke jag någonsin sett, ett fint kort. I kortet stod de vackraste av saker som fick mig rörd till tårar. Så mycket kärlek i ord och gåva av en person som jag aldrig träffat.


Jag tror på devisen Pay it forward och när Monnah inte ville ha något i gengäld för sin handgjorda gåva bestämde vi att jag istället skänker en gåva vidare. Jag väljer att återigen stödja en bloggväns kamp och hennes insamling hos Cancerfonden. Kristins insamling Heaven is overrated hittar ni här och den är öppen för vem som helst. Vänner, kända som okända!

7 kommentarer:

kristin sa...

underbart täcke...
Verkligen din stil, tror jag :P
KRAM

Kristin sa...

Fina, snälla, söta du :)
Jag och cancerfonden tackar och bockar för pengarna och för att familjen Karlsson är så givmilda! Puss på dig!

Cattis sa...

Vad gulligt av dom!! =) Infings blogg gillar jag mycket, så inspirerande! Och Monnah är en supermysig tjej som jag haft turen att få träffa irl! Underbart lapptäcke!

Kram/Cattis

Aase sa...

Det finns så mycket oväntad omtanke!
Visst är det helt underbart.... ♥Lycka♥

Kram Aase

Monica sa...

Hjärtan och kärlek!

AnnaB sa...

Men o vilka underbara presenter!

Annika sa...

Vilka fantastiska bloggvänner du har!! Jag blir typ också rörd- haha! Ja, lapptäcket är det läckraste jag någonsin sett- om hon har gjort det helt själv är jag GRYMT impad! Så amerikanskt och coolt att "pay it forward"- gulliga ni är! kram