måndag 4 april 2011

Det är mycket nu...

Detta blir ingen kul läsning men det är så här det är just nu.

  • Jag är inne på min andra omgång av "feber & halsont" på två veckor. Jag trodde att jag hade blivit frisk men tji fick jag. Jag vaknade upp och kände mig riktigt risig imorse. Har legat däckad i soffan hela dagen.
  • Jag har ont i mina höfter och ben vilket gör att jag inte är särskilt mobil. Jag har även börjat få svårt att andas, men det är tydligen helt normalt... men dock väldigt påfrestande.
  • Köket börjar ta form. (Bilder kommer)
  • Ibland känns det som om vi köpt "Drömkåken". Speciellt med allt krångel med rör och vattenläckor... Jo då, vi har haft en läcka till!
  • Vi har en pågående bonusrenovering, sovrummet! Tack svärfar!
  • Jag går i funderingens tid och oroar mig för framtiden. När ska jag sluta skolan och tacka för mig? Kanske är det dags att koppla av och ta hand om sig själv när varje steg man tar gör ont?

Jag återkommer snart med gladare tongångar. Men nu vet ni varför jag har varit dålig på att uppdatera i veckan. Det tar på krafterna att vara sjuk, renovera och leva i kaos.

13 kommentarer:

AnnaB sa...

Stor kram! Hoppas att du får blir FRISK och mår bättre snart...! Det hjälper ju inte direkt upp humöret att vara sjuk.

Jag är i v.30 nu och stapplade en kort vända på stan idag. Kände mig extremt orörlig, kissnödig och ömtålig och funderade över hur det överhuvudtaget kan vara möjligt att folk kan vara gravida i typ 42 veckor ibland...

Lycka till med renoveringarna och stor kram igen!

Johanna sa...

Många kramar till dig, kämpa på och ta det lugnt!

Linda Griffin sa...

Stor kram!! Hoppas du snart får må bättre! ♥

fialoppan sa...

Usch stackare, jag vet precis hur du har det! Förutom renoveringen då, men å andra sidan har jag två kids så det kanske jämnar ut sig ;). Det enda man kan tänka på är att det kommer något gott ur det, och då menar jag både din kropp och renoveringen! Många kramar!

Elin sa...

Stackare!!! Du borde kanske släppa skolan och VILA. Och lämna så mycket som möjligt av renoveringen till Daniel och andra snälla människor? Bara sticka in med åsikter och val av det estetiska ;) ?!! Det är ju inte långt kvar tills bäbisen kommer!! Känns som det enda du kan göra är att vila dig ur detta! Som sagt: Du lär ju inte bli mindre gravid ;)

Hade jag bott närmare hade jag hjälpt dig!!!! kram kusin vitamin och SKÖT OM DIG O MAGEN!!!! Finns inget viktigare än dig och barnet nu. Om du förstår vad jag menar. Men jag VET det är svårt att "koppla ner sig/av".

Nenne sa...

Ta hand om dig! punkt!

Styrkekramar till dig söta du!

Petra/Paradise sa...

Gumman!
TA HAND OM DEJ SJÄLV NU!
Jag vet att det är lätt att falla in i tankarnas värld. Men försök att slå bort dem och njut av dagarna du har nu med magen.

Smärtan i rygg & höfter känner jag mycket väl igen.
Jag tycker verkligen synd om dej. Det är då ingen barnlek och inte heller så lätt att bli av med tyvärr. Och det underlättar inte heller när man får en allt tyngre mage att bära runt på.
Vila dig ordentligt. Smärtan kommer nog tyvärr inte försvinna.. :/

Stackare som dessutom är sjuk.
Massor av krya på dig-kramar från mej!!

Spännande att renoveringen börjar ta form!
VILL SE BILDER!! :D

Kramisar Petra

Sockergrynet sa...

Tänk på dig själv och ta hand om dig!!! Krya på dig!! <3

Anonym sa...

Krya på dig!

annika5064 sa...

Usch och fy för foglossning och smärtor! Har du fått låna bälte för avlastning och sån där madrass som gör det lättare att vända sig? jag fick tips om det när jag nästan var fullgången, så jag fick aldrig provat, men prata med barnmorskan om det...

Anonym sa...

Massa styrkekramar till dig! De kan vara tufft att vara med barn men de är värt varje sekund av smärta och annat. Kram

Linnea sa...

Ta hand om dig och krya på dig! Snart har du ett fint kök istället för renoveringskaos och en liten bebis istället för ryggont :)

Maria sa...

Tack söta ni! ♥