söndag 24 april 2011

kiss å bajs


Det var en tuff jakt på den perfekta skötbädden men till slut fann jag denna bruna skönhet med det klassiska mönstret Moln designat av Gunilla Axén. Nu är det bara "underredet" som fattas. Men det ger sig väl?!?! Nu är den iaf väldigt mobil men tanken är att vi ska ha ett skötbord på en lämplig plats någonstans i huset. Men var? Och hur?

11 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Åh vilken söt! Vi har faktiskt inget skötbord, byter på golvet... Så gjorde vi även med Aston :-)

Kram

eldh.blogg.se sa...

Snygg! Köpt var? Vi har haft tvättmaskinen som skötbord, funkat bra!

Maria sa...

Pga av vår tragiska tvättstuga så blir inte tvättmaskinen ett alternativ. Annars hade det nog blivit det pga närheten till vatten. Vi funderar på ett simpelt skötbord från ikea, kommer inte ihåg vad det heter nu.. men det kostar typ 250 kronor. Men en plats för det blir lite klurigare. Jag skulle vilja ha skötbord på undervåningen eftersom det är där man är större delen av dagen men det ä ront om plats för skötbord där tyvärr.

Skötbädden har jag köpt här:

http://sovtex.se/barnartiklar/hjalpmedel.html

Annika sa...

Ååå, du köpte din molnbädd!! Den är så himla cool! Ja, vart ska man ha sitt skötbord? Det är typ inte plats på vår toa. Kan man ha skötbordet i ett annat rum eller blir det för krångligt när man inte har vatten precis där ( vi har ju ändå toan väldigt nära här hemma...). De simpla skötborden funkar säkert helt jättebra! På nätet här i Norge fanns dock massa begagnade och då kunde man få lite mer avancerade väldigt billigt faktiskt.

Annelie Johnsson sa...

Ha ha, samma tanke min vän. Jag köpte en likadan förra veckan... Slängde ut vårt stora klumpiga skötbord i helgen, så denna gången får det bli ett Sniglar från Ikea, som är litet och smidigt, och dessutom kan man flytta det ganska så lätt om man nu som jag, är ganska så ombytlig var man vill ha sina prylar...

Hoppas du haft en härlig påsk, och kunnat njuta lite av det vackra vårvädret!!

Kram Annelie

Jånna sa...

Åh det där molnmönstret är ju så fint!

Till första barnet hade vi ett billigt skötbord från ikea och det funkade ju bra, men till barn nummer två och tre använde vi inget skötbord alls och tyckte det fungerade ännu bättre, haha!

Maria sa...

Inget skötbord? Hmmm jag tycker att det verkar smidigt med alla prylarna samlade på ett ställe. Jag får fundera lite till och hoppas på fler goda råd.

annika5064 sa...

Jag röstar absolut för skötbord, men jag har aldrig fattat de som har det i sovrummet...det luktar ju liksom...närhet till vatten är ju väldigt bra, men i brist på det, så går ju en liten balja/skål bra!

Lottas vrå sa...

Till de två första hade vi liggunderlag på en bänk i badrummet.
Nu när vi flyttat bytar vi på minstingen på golvet på mattan, men han är ju "stor" nu.
Inför tredje har jag funderat på om man verkligen måste ha ett ställe. Tycker det är skönt att vara mobil/flexibel, när vi har fler våningar. Funderar på att ha ett litet "kit" på var våning som är lätttillgängligt när det behövs.
Får också fortsätta fundera på detta...
Kram

Maria sa...

Åh, vilken fin skötbädd! Passar min smak perfekt! Kramkram

fialoppan sa...

Superfin, älskar ju också moln! Vi har alltid haft skötbord på toaletten, tycker att de är ett måste att ha tillgång till vatten. Använder bara våtservetter när vi är iväg. Håller också med om att man vill ha allt samlat!