måndag 25 april 2011

på tal om moln


Heeelt underbara små dräkter som jag fann på Lindex. Dessa hänger egentligen på pyjamasstället i butiken men min unge ska ha dem på sig i tid och otid. Jag ser varma härliga sommardagar framför mig och min sötfis ska ligga där och gassa i skuggan.

Dreggelhaklappar har jag hört mycket positivt om så det har vi köpt på oss en del. Vi köpte flera stycken på Gekås där de fanns till halva priset jämfört med de jag sett i butikerna här hemma. Denna som ni ser på bilden är köpt på Åhlens och påminner mig lite om de gamla klassiska fångdräkterna. Jag är dock inte ute efter den tjuvaktiga stilen utan går mer på den lite busiga tuffa känslan. Jag gillar kontrasten mellan de söta molnen och de klatschiga färgerna mot den svartvitrandiga saken.

6 kommentarer:

annika5064 sa...

Ljuvliga sommardräkter! Dregglisar är kanon, om man får en dregglig bebis; det hade vi och vi köpte just på Gekås i parti och minut...sköt om dig och bebismage!
Annika

AnnaB sa...

Å, jag har också köpt den där blå/grön/vita molndräkten... :) Vi har ju typ alla kläder kvar från Alva och Linus, men lite nytt måste jag ju ändå få köpa bara för att det är så mysigt... :)

Sockergrynet sa...

Åh så söta!! Bara att fylla med bebis! ;)

fialoppan sa...

Å dom är så fina, Hugo hade en grön förra sommaren!

Annika sa...

De är sååå söta!!! Mera moln säger jag! Vad bra att du förbereder dig med "dreggel- lappar"... det ser ju så eländigt ut med bebisar som har dreglat ner hela tröjan ( om du frågar mig...). Cool stil Mya! Oavsett om det är en Malte eller en liten Hilda som gömmer sig där inne... ( eller hur var det nu igen med tjejnamnet..).

Linnea sa...

Åh, vilka söta molndräkter!