fredag 22 april 2011

The ride


Grattis till oss, vi fick en... Barbapapa!?!?

För ett par dagar sedan hämtade vi hem vår barnvagn. I ett tidigare inlägg då jag skrev om tankar inför barnvagnsköp visade jag en produktbild på samma modell. Liggdelen som ni ser på bilden har vi köpt begangnat och själva sittdelen med tillhörande chassi är nyinköpt (här ser ni en bild på sittdelen). Liggdelen köpte vi för halva priset jämfört med nypris och den är hur fräsch som helst. Vagn, skötväska samt den bilstol som vi köpt är av märket Teutonia.

Barbapapan som än så länge värmer upp för Bäbis, köpte Daniel för ett tag sedan. Som han har tjatat om den dära papan. Från början höll det på att bli en bautastor variant men sen fann han den här modellen på Åhlens. Den är verkligen jättesöt och blivande pappan är stolt över sin första leksak till Bäbis!

6 kommentarer:

Moa sa...

Very very nice.. =)).. o så lättkörd den är vet mormor som testat den.. kram

Maria sa...

Ja precis! Den bästa är att den är så lättkörd! I like!!! :)

Lottas vrå sa...

Hur fin som helst.
Klart pappa är stolt äver sitt lilla inköp. Tycker att det är kul att det blev barbapappa!

Ha en skön påsk!
Kram

Marie sa...

Snyggt vrålåk!!! /Marie

Sanna F sa...

Snygg vagn!!! Barba papor är så söta...
Kram

Annika sa...

Daniel: otroligt bra smak! Han är ju så härlig den där barbapappan! Min kompis fick den stora varianten på sitt dop och den är faktiskt störtskön de med!! Fast den får ju inte plats i en barnvagn... om man inte vill köra runt på bara den då- haha! Jag och Fidde har kollat på begagnade barnvagnar på nätet och då kollade vi också på en sån där "Teutonia"! Nu kan vi ingenting om vagnar men vi vill ha en med tre hjul som ser ut att funka i terrängen här ute och då verkar det märket vara det vanligaste! Vi ska nog satsa på att hitta nåt begagnat om det går- sjuukt stora pengar att spara. Ni får väl pröva åt oss nu och tipsa sen ; )