lördag 27 augusti 2011

Sommarklädd


Tack Cilla för den fina klänningen som du skickade till Lilo. Rackarns så bra den har varit i sommar. Du ser ju, den sitter som en smäck!

Till klänningen brukar hon sporta sina läckra små cykelbyxor som hon fick av moster Marie. Attans, vad kul det är att ha en bäbis som man kan styla var dag. Rekommenderar!


Lilo har blivit bortskämd av er som följer bloggen. Tänk så mycket fint som hon fått hem i brevlådan. (Jag tror minsann att jag lyckats visa allt på bloggen. Missas något så får ni hojta till!) Det har varit så omtänksamt av er och ni har verkligen förgyllt vår underbara första tid med vår dotter genom att uppmärksamma och gratta henne. Tack för det mina vänner! 


3 kommentarer:

Monnah sa...

Stylingen är starten på något mycket större! Idag har jag haft mamma-dottertid med min yngsta. Underbart! Vi har pratat om stort och smått och precis innan vi kom hem sa hon: "Jag kommer alltid att älska dig, mamma!", och jag tror minsann att jag grät en skvätt. Vaknätter, bajsblöjor, pott-träning, matvägran, sexårskris, tonårsgalenskap - ingenting att haka upp sig på när det finns det som är så mycket större!

Annika sa...

åååå fina, Mya å fina Lilo... Ni ser verkligen härligt somriga ut, jättefina kläder! Jag håller på och stryker Liams kläder nu. Orkade inte klart idag : ( fan vad trött man är! Snart bara fem veckor kvar dock... Hoppas man blir lite piggare efteråt... Vi är typ nästan klara i liams rum, han har ingen säng iofs men världens sötaste vagga. Mitt linneskåp som jag kämpat med i flera veckor ( dt går som sagt inte fort när man är gravid...) blev så jävla COOLT! Är så stolt över min design!!! vågade mig på ett "trix" istället för att sejfa med helvitt... Bilder kommer inom kort! ; )

Ulrika sa...

Va fina ni är!!!