fredag 9 september 2011

En torsdag

Igår startade utmaningen "Mya vs. Flyttlådorna". Det innebär att vi vid detta veckoslut ska vara lådfria. Måste säga att det var en bra första dag. Nu har vi ju bott i huset typ ett år och då kanske flertalet av mina läsare tycker att "Oj, är du inte lite väl seg, Maria?". Men till mitt försvar så skyller jag på renoveringar som aldrig tar slut. Det är liksom så mycket smidigare att ha prylarna i lådor då. Men nu så är det dags. Nu rotar jag och diskar, rensar och sorterar. Samlar ihop för kommande bakluckeloppis samtidigt som jag gör små fynd i mina lådor. Som kycklingen till exempel. Den hade jag ju helt glömt bort!

Nu ska vi iväg och träffa föräldragruppen som vi träffade när bäbisarna låg i magen. Tänk vilken grej. Bebisar utanför magen! Himla cool tillställning tycker jag.

Trevlig helg! 

6 kommentarer:

muhren sa...

Va många fina saker du har! ;)) ♥

maritess sa...

Jag vågar inte ens berätta hur länge vi har bott i vårt hus & vi har fortfarande några lådor kvar att packa upp... :/ :)
Kycklingen var ju helt bedårande söt!

Åsa/asamia sa...

Hoppas ni får kul på föräldragruppen, brukar va riktigt kul att träffa de andra och se hur barnen utvecklas i olika takt.

Annika sa...

Fasen vad mycket fint du hade i "lådorna" då!!! Lyckliga du! Här har man ju bara kastat och kastat och kastat i åratal för att ens få plats till sånt man nödtvunget måste ha så inte mycket kul sparat här inte... : ( Kul för er att äntligen kunna plocka fram alla härliga prylar! Vi har röjt i "bodarna" här hemma idag och det blev skitbra!!! Så skönt att få gjort innan bebis kommer... Imorgon blir det mer "röj"... Köpte en helt vanlig spjälsäng på finn.no ( begagnat) idag- bestämde att mitt fina skåp inte behöver nån sebra säng att konkurrera med plus att det blir så mycket enklare med såna där skydd å sånt när man har vanlig säng. Tog med Fidde till Sprell och tjatade till mig världens finaste mobil!!! Jah... vem vill göra en egen nu liksom?! och underbart söta grejer från Frank Fischer ( om du minns från min blogg). I veckan har vi pysslat med vår hall- my god vad coolt det blev! Ska försöka fota lite imorgon. Öh.. måste visst sova nu- KRAM

Angela sa...

Den översta bilden fick mig helt sjukt sugen på att leta efter turkost och grönt på loppis! ÅH så fint! Hade gjort sig himla fint med en samling ljuskoppar och vaser på min vita byrå... kanske måste härma dig!

fialoppan sa...

Å den där turkosa samlingen alltså! Åå! Så himla söt hon är er lilla Lilo! Kram!