måndag 12 september 2011

Veckan som var (36)


1 Pelargonerna - en härlig färgklick i köket. 2 Kvällsmål - Yoghurt och blåbär. 3 Hon har blivit så stor. 4 Vi promenerade in till Högskolan och hälsade på mina gamla klasskamrater. 5 Dokumenterar staket på vår promenad - allt för min man. 6 Kärlek! 7 Vill äta upp det där benet. 8 Crazy Lilo. 9 Lilo fick finfina blommor. 10 Hemma hos Lilos mormor. Alla vill ha kyckling! 11 Jag satte mormorn i arbete och konstaterade att animalprint gifte sig bra med blomster. 12 Pappans hjärtan. 13 Morgonbad - Lilo är överlycklig. 14 Bloggar om min utmaning om att tömma huset på flyttlådor. Jag lyckades! 15 DU kan va Pucko! 16 DU var ju inte ens god! Jag köpte massa Pucko inför ett framtida projekt. Synd att jag inte gillade smaken... Men som tur är är det tomflaskan jag vill åt. 17 Lilo utvecklas i rask takt. Nu leker hon ju till och med. Vi behöver leksaker! 18 Fem minuter senare sussar hon sött. Å med den obligatoriska snutten ovanför ansiktet. 19 Fattar ni lyckan när jag fann en tallrikshylla för en femma. Det är ju helt osannolikt egentligen. Ny färg och en rundstav så blir den som ny. 20 Oxå Kärlek. 21 Vi blir bjudna på mat av Lilos morfar - på restaurang minsann. 22 Tummen upp för Handyman Dan. 23 Morfarn fyllde på Lilos garderob. 24 JA det är du! (Det står "Älskad" på tröjan) 25 En trave urvuxna kläder. Tur att Lilo fått så mycket garderobspresenter. 

Tänk vad mycket man hinner med på sju dagar. Som ni ser var vecka 36 en finfin vecka! 

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft ont om tid för blogg de senaste dagarna men jag är snart igång igen. Jag har ju som vanligt mycket att dela med mig av. Ses snart!

(Ps. Ifall man vill se fotona i större format så kan man klicka i två omgångar på den stora bilden.)

3 kommentarer:

"Infing" sa...

Finfint collage! Kul att göra kalender av när året är slut...eller fotobok!

Annika sa...

Gud vad snygga bilderna blir när du gör sånt där kollage!!! Lilo är underbart söt när hon badar! Äntligen en tallrikshylla! Det har du väntat länge på! Ska bli kul att se det färdiga resultatet med prylar å allt! Men vad är det du ska byta in dina pucko mot egentligen... Och när ska den här namnfesten hållas ? kommer kanske nåt inlägg om det snart....
Kramkram

Angela sa...

Gillar dina collage, superfina!