söndag 23 oktober 2011

Lilos status


Det känns som hon har varit snuvig länge nu men det värsta har gått över. Ingen feber och inte heller något överdrivande rinn i näsan. Dregglet däremot... det rinner mest hela tiden. Och så var det den där hostan som aldrig vill ge med sig. 

Hoppas ni haft en skön söndag. Vi har hunnit med både det ena och det andra. Bland annat ettårskalas och så har jag dessutom lekt fotograf i höstsolen. Bildbevis kommer naturligtvis. Önskar er en fin kommande vecka! 


4 kommentarer:

Emma sa...

Vet hur det är... så segt med förkyling. Jobbigt när det är de små som drabbas också. Filip är förkyld mycket... mest hela tiden. Krya på lillfia!!

kela sa...

sån där förkylning hade signe med förra hösten, kanske hör det till när man är så liten? Underbart söt body hon har på sig....hon är ju underbart söt hela hon som vanligt också :-D

Ellison sa...

Håller tummarna att Lilo blir av med sin förkylning helst snart :) Ska blir spännande och se lite foton från fotografen!

Annika sa...

Nej men usch vad segt och jobbigt med sån där långdragen förkylning. Stackars lilla Lilo hoppas hon blir bättre snart.. Gullig den där pyjamasen är! Jag ville också köpa den fanns bara i gigant storlek så hoppade det men söt är den!