torsdag 26 januari 2012

Första gången


Så här ser en nöjd unge ut efter en första provtur i nya pulkan. Det var en bra premiär om än något kort. Vi fick åka lite snabbt innan vi var tvungna att ila in för lite mat. Pulkan är splitterny och det gäller ju att ta vara på de stunder man kan nu när snön är här. 

Vi är helnöjda med vår fina framsida (som jag glömt att visa er nu när den är klar - det kommer) och framför allt med den lilla gräsplätten. Passade ju perfekt för lite pulkatur. Nåja, i alla fall i några minuter. Är snön kvar imorgon får vi nog leta oss vidare till större vidder. Undrar just om pappan i familjen kan dra mig i den stora pulkan, och att jag sen i min tur drar Lilo efter mig?!? 


4 kommentarer:

Marie sa...

Härligt med lite pulkåkning. Var säkert en lagom första tur:) Vad bra er pulka ser ut... mycket stadigare än vår. Varje gång
(2ggr) som Arvid har åkt i pulkan så välter den och han slår ansiktet i backen... så nu blir det ingen mer tur i den:( Kram till er alla:)

Linda sa...

Hon är ju såååå söt! <3

ÅsaF sa...

Så härligt foto!! :) Vi har precis likadan pulka till N, himla bra modell!

Annika sa...

och exakt hur mycket längtar du efter att scrappa just det här fotot??!! alltså varför sitter jag här och skriver när Liam sover och jag borde fixa med festförberedelser??!! byebye ; )