fredag 27 januari 2012

Framsteg i scrapverkstan

Gissa vad?!? Jag har skickat iväg foton för framkallning. 44 foton förväntas landa i vår brevlåda i början på nästa vecka.  Vet ni att jag inte framkallat ett endaste kort sen innan vi gifte oss 2010. Det betyder alltså att jag inte framkallat ett endaste kort som är taget med min fina kamera, som jag fick i bröllopspresent från min make. Det betyder också att jag inte framkallat ett endaste kort på lilla Lilo. Men nu så... Nu är jag igång igen. Nu längtar jag tills jag kan scrappa. Kan knappt bärga mig!

Här ser ni ett av de foton som nu väntas hem. Lilla Lilosen som bara är tre veckor gammal. Som den sötaste lilla skrutten låg hon tryggt och sov i sin lilla kokong när mamman fotade.7 kommentarer:

Ellison sa...

Spännande! Ser fram emot att se fotona på scrappade alster! Kram

Magdalena sa...

Låter härligt! Hoppas på några bildbevis längre fram :) Trevlig lördag!

Mya sa...

Så kul! :)
Jag lovar bildbevis när det sker :)
kramar

Åsa Danielson sa...

Nä men åh sicket fint foto! Jag måste bli bättre på att "arrangera" lite, jag tar Viggo ur samma vinkel mest hela tiden! ;)

Kul att du också vill scrappa, jag har inte hållit på sen ett år tillbaka men nu fick jag tillbaka suget! Kan ju bero på en viss liten bebis kanske...

Sockergrynet sa...

Åh vad roligt!! Ser fram emot dina scrappade alster!!!

Jennie sa...

Åh vad roligt, ser fram emot ditt pyssel!

Annika sa...

blir inte alls ledsen för att vi aldrig fotade Liam i den där nu... inte alls ( buhu buhu buhu!!!) Får fota Liams lillebror i den istället ; )